Petreceri In Pasi de Dans

Spring Party By În Pași de Dans – 8 mai 2020

Va invitam pe data de 8 mai 2020, incepand cu ora 19:30, la petrecerea de primavara a școlii, la restaurantul Ambery Hall Lights.

Sunt invitați atat cursanții actuali, cat si cei vechi. Evident, puteti veni si însoțiți de persoane din afara școlii.

Pret: 170 lei /persoană (in acest pret sunt incluse mâncarea si bautura).

Pentru rezervarea locului, va rog sa trimiteti un mail la contact@inpasidedans.ro, iar ulterior sa achitati integral suma de 170 lei pana, cel târziu, 15 aprilie 2020.

Va asteptam cu drag si chef de dans!

270 of 276

Petrecere Craciun In Pasi de Dans – 14  decembrie 2019

Cel mai asteptat eveniment al anului, organizat de catre scoala noastra – petrecerea de Craciun – va avea loc pe 14 decembrie 2019, incepan cu ora 20:00, la Ambery Hall Lights.

Invitatii sunt cursantii actuali ai scolii, precum si vechii cursanti; in cazul in care doriti sa veniti insotiti de persoane din afara scolii, nu avem nicio restrictie, doar sa ne informati.

Cei care doresc sa participe la acest eveniment sunt rugati sa confirme prezenta pe mail (contact@inpasidedans.ro) si sa achite integral (180 lei) pana, cel tarziu, 25 noiembrie 2019.

Meniul este 180 lei / persoana (bufet suedez; bauturile sunt incluse in pret). Pretul include si DJ.

Va asteptam cu drag!
Echipa In Pasi de Dans

Copy of Xmas Party - Made with PosterMyWall (1)

10 ani In Pasi de Dans – Petrecere aniversara (10 mai 2019)

Anul acesta, Scoala In Pasi de Dans implineste 10 ani si ne-am gandit ca este o „varsta” frumoasa, care merita sarbatorita cum se cuvine, si anume cu dans .

Asadar, va invitam pe 10 mai 2019, incepand cu ora 20:00, la petrecerea aniversara „10 ani In Pasi de Dans”.

Invitatii sunt actualii, dar si vechii cursanti ai scolii. Puteti veni insotiti si de alte persoane din afara scolii.

Petrecerea va avea loc la restaurantul Ambery Hall Lights.

Intrare: 170 lei / persoana. Pretul include mancare [aperitiv + fel principal + bauturi + desert] si DJ.

Participarea se face prin confirmare pe mail la contact@inpasidedans.ro si prin achitarea sumei de 170 lei pana, cel tarziu, pe 30 aprilie 2019.

Va asteptam cu drag si mult chef de dans!

Copy of DJ Gloria - Made with PosterMyWall

Red Dance Party – 23 februarie 2019

Pentru ca va stim mari petrecareti, va asteptam sambata, 23 februarie, incepand cu ora 20:00, la sala, sa petrecem ca intre prieteni.

Asadar, imbraca-te cu ceva rosu si hai sa petrecem!

Vom avea muzica din toate stilurile: latino, de societate si populara :)

Intrare libera!
Invitatia se adreseaza exclusiv cursantilor In Pasi de Dans!

Petrecere Craciun In Pasi de Dans – 15 decembrie 2018

Anul acesta, echipa In Pasi de Dans va invita sa petrecem o seara frumoasa impreuna, cu muzica, dans si multa voie buna, pe 15 decembrie 2018, incepand cu ora 19:30, la restaurant Ambery Hall Lights http://amberyhall.ro/Ambery-Hall-Lights/

Invitatii sunt cursantii actuali ai scolii, precum si vechii cursanti; in cazul in care doriti sa veniti insotiti, nu avem nicio restrictie, doar sa ne informati.

Cei care doresc sa participe la acest eveniment sunt rugati sa confirme prezenta pe mail (contact@inpasidedans.ro) si sa achite 170 lei pana, cel tarziu, 25 noiembrie 2018.

Meniul costa 170 lei / persoana (bufet suedez; bauturile sunt incluse in pret). Pretul include si DJ.

Va asteptam cu drag!
Echipa In Pasi de Dans

Dance Party  – 4 mai 2018

Vineri, 4 mai 2018, incepand cu ora 20:30 va asteptam sa petrecem, cu dans si voie buna, la restaurantul Ambery Hall Lights.

Sunt bine veniti atat cursantii actualii ai scolii, cat si cursanti vechi, dar si persoane din afara comunitatii In Pasi de Dans.

Intrarea este 160 lei/ persoana (in acest pret este inclusa mancarea [aperitiv+fel principal+desert], bautura [open bar] si DJ).

Cei doritori sa participe sunt rugati sa achite un avans de 100 lei/persoana pana pe 13 aprilie 2018, urmand ca restul sa fie achitat pana cel tarziu 30 aprilie.

Va asteptam cu drag!
Echipa In Pasi de Dans

Petrecere Craciun In Pasi de Dans – 9 decembrie 2017

Anul acesta, echipa In Pasi de Dans va invita sa petrecem o seara frumoasa impreuna, cu muzica, dans si multa voie buna, pe 9 decembrie 2017, la Ambery Hall Lights http://amberyhall.ro/Ambery-Hall-Lights/

Invitatii sunt cursantii actuali ai scolii, precum si vechii cursanti; in cazul in care doriti sa veniti insotiti, nu avem nicio restrictie, doar sa ne informati.

Cei care doresc sa participe la acest eveniment sunt rugati sa confirme prezenta pe mail (contact@inpasidedans.ro) si sa achite un avans de 80 lei pana, cel tarziu, 23 octombrie 2017.

Meniul costa 160 lei / persoana (bufet suedez; bauturile sunt incluse in pret). Pretul include si DJ.

Va asteptam cu drag!
Echipa In Pasi de Dans

Petrecere romaneasca – 18 februarie 2017

Sambata, 18 februarie, ora 19:30, va invitam la Petrecere Romaneasca, pentru a dansa pe ritmuri de muzica populara.

Sunt invitati toti cursantii actuali In Pasi de Dans, cat si vechii cursanti, dar si persoane din afara scolii.

Petrecerea se va tine in Sala 2 din Calea Rahovei 262.
Intrarea va fi 10 lei/ persoana (cu banii strasi vom cumpara bauturi si ceva de rontait :) )

Cei care doresc sa petreaca romaneste cu noi, sunt rugati sa trimita un mail de confirmare pe contact@inpasidedans.ro.

Va asteptam!

 

Petrecere Craciun 2016

Anul acesta, echipa In Pasi de Dans va invita sa petrecem o seara frumoasa impreuna, cu muzica, dans si multa voie buna, pe 10 decembrie 2016, la restaurantul La Passion www.passionclub.ro.

Invitatii sunt cursantii actuali ai scolii, precum si vechii cursanti; in cazul in care doriti sa veniti insotiti, nu avem nicio restrictie.

Cei care doresc sa participe la acest eveniment sunt rugati sa confirme prezenta pe mail (contact@inpasidedans.ro) si sa achite un avans de 30 lei pana, cel tarziu, duminica, 13 noiembrie 2016.

Meniul costa 110 lei / persoana (gustare rece + fel principal + bauturi racoritoare si cafea; bauturile alcoolice nu sunt incluse in pret, dar pot fi comandate a la carte). Pretul include si DJ.

Cei care doresc sa participe sunt rugati sa trimita un mail de confirmare pe contact@inpasidedans.ro sau sa achite avansul pana duminica, 13 noiembrie 2016.

Va asteptam cu drag!
Echipa In Pasi de Dans

Petrecere Craciun 2015

Anul acesta, echipa In Pasi de Dans va invita sa petrecem o seara frumoasa impreuna, cu dans si multa voie buna, pe 5 decembrie, la restaurantul La Passion http://www.passionclub.ro/

Sunt invitati sa participe actualii cursanti ai scolii, precum si vechii cursanti, iar in cazul in care doriti sa veniti insotiti, nu avem nicio restrictie.

Cei care doresc sa participe la petrecere sunt rugati sa confirme pe mail (contact@inpasidedans.ro) pana, cel tarziu, 27 noiembrie 2015.

Va asteptam cu drag!
Echipa In Pasi de Dans

Petrecere Craciun 2014

Anul acesta, echipa In Pasi de Dans va invita sa petrecem o seara frumoasa impreuna, cu dans si multa voie buna, pe 13 decembrie, la Hanul lui Manuc http://www.hanulluimanuc.ro/tur-virtual/sala-hanului.

Sunt invitati sa participe actualii cursanti ai scolii, precum si vechii cursanti, iar in cazul in care doriti sa veniti insotiti, nu avem nicio restrictie.

Cei care doresc sa participe la petrecere sunt rugati sa confirme pe mail (contact@inpasidedans.ro) pana, cel tarziu, 1 decembrie 2014.

Va asteptam cu drag!
Echipa In Pasi de Dans