Instructori

Alexandra Dumitrache este fondator, manager si instructor la Scoala In Pasi de Dans, infiintata in 2009. Decizia infiintarii aceste scoli a venit ca urmare a pasiunii pentru dans si din dorinta de a impartasi cu cat mai multe persoane bucuria oferita de dans.

Alexandra are experienta ca instructor de dans peste 22 de ani; a participat la numeroase competitii de dans sportiv nationale si internationale.

Principalele sale responsabilitati la In Pasi de Dans sunt prederea dansurilor latino si de societate si dansurilor populare (atat la grupele de copii, cat si la cele de adulti), organizarea si coordonarea cursurilor de dans, evenimentelor si activitatilor din cadrul scolii de dans.

Catalina Gurau preda dansuri populare la In Pasi de Dans de 6 ani.

Catalina este o persoana energica, joviala si pasionata de dans, cu spirit pedagogic, empatica si preda la grupele de dansuri populare pentru adulti, dans sportiv la grupele de copii, precum si lectii private pentru viitorii miri.

Miriam Haghighi colaboreaza cu Scoala In Pasi de dans din 2022, in calitate de instructor pentru grupele de adulti si copii, predand dansuri latino si de societate.

Are o experienta in dansul sportiv de performanta de peste 13 ani. A concurat la numeroase competitii de dans sportiv, atat nationale, cat si internationale. Pasiunea pentru dans este principala motivatie care o indeamna sa impartasesca cu cat mai multi secretele, magia si bucuria dansului.

Daniela Cristea colaboreaza cu scoala In Pasi de Dans din 2023, unde preda dansuri latino si de societate pentru grupele de adulti si lectii private pentru miri.

Are o experienta in dansul sportiv de 9 ani, ca dansator si de peste 4 ani, ca instructor. A participat la numeroase competitii, evenimente si proiecte nationale si internationale de dans, care i-au modelat personalitatea si stilul de viata, dansul ocupand un loc important in viata Danielei.