Instructori

Alexandra Dumitrache este fondator, manager si instructor la Scoala In Pasi de Dans, scoala infiintata in 2009. Decizia infiintarii aceste scoli a venit in urma pasiunii pentru dans si din dorinta de a impartasi cu cat mai multe persoane bucuria oferita de dans.

Alexandra are experienta ca instructor peste 18 ani si a participat la numeroase competitii de dans sportiv nationale si internationale.

Principalele sale responsabilitati la In Pasi de Dans sunt prederea dansului sportiv (latino si de societate) si dansurilor populare, coordonarea si supervizarea activitatilor scolii.

Uliana Niculita colaboreaza cu Scoala de Dans In Pasi de dans din 2013 ca dansator si instructor pentru grupele de adulti si copii, predand dansuri latino si de societate si dansuri populare romanesti si internationale.

Este inca sportiv activ, concurand frecvent la competitii de dans sportiv, nationale si internationale, cu o experienta in dansul sportiv de performanta de peste 15 ani.

Alexandra Mereu colaboreaza cu Scoala In Pasi de Dans din 2018, in calitate de instructor de dansuri populare, la grupele de adulti.

A practicat karate de performanta timp de 6 ani si baschet, 3 ani, insa pasiunea pentru dans a descoperit-o in urma cu doi ani, cand a pasit pentru prima oara in sala noastra de dans.

Alexandra este o fire joviala, energica si un bun pedagog, gata sa impartasesca cu voi, pasiunea ei pentru dansurile populare.