Instructori

Alexandra Dumitrache este fondator, manager si instructor la Scoala In Pasi de Dans, scoala infiintata in 2009. Decizia infiintarii aceste scoli a venit in urma pasiunii pentru dans si din dorinta de a impartasi cu cat mai multe persoane bucuria oferita de dans.

Alexandra are experienta ca instructor peste 18 ani si a participat la numeroase competitii de dans sportiv nationale si internationale.

Principalele sale responsabilitati la In Pasi de Dans sunt prederea dansului sportiv (latino si de societate) si dansurilor populare, coordonarea si supervizarea activitatilor scolii.

Uliana Niculita colaboreaza cu Scoala de Dans In Pasi de dans din 2013 ca dansator si instructor pentru grupele de adulti si copii, predand dansuri latino si de societate si dansuri populare romanesti si internationale.

Este inca sportiv activ, concurand frecvent la competitii de dans sportiv, nationale si internationale, cu o experienta in dansul sportiv de performanta de peste 15 ani.

Catalina Gurau colaboreaza cu Scoala In Pasi de Dans din 2018, in calitate de instructor de dansuri populare.

Catalina este o persoana energica, joviala si pasionata de dans, cu spirit pedagogic, empatica si preda la grupele de dansuri populare pentru copii si adulti.