Cursuri de dans pentru nunta

Urmeaza sa te casatoresti si vrei ca nunta ta sa fie perfecta? Atunci nu trebuie sa neglijezi dansul de deschidere al nuntii, cunoscut si ca valsul miresei sau primul dans in calitate de sot si sotie.

Dansul mirilor deschide petrecerea de nunta si este unul dintre cele mai frumoase si emotionante momente ale serii, asadar trebuie pregatit cu mare atentie. Aici intervenim noi, oferindu-ti un set de servicii, pentru a te ajuta ca acest moment sa fie unic si perfect:

 Lectiile particulare de dans pentru nunta

Perfecte pentru cei care mai au o luna – doua sau chiar mai putin timp pana la nunta. In cadrul acestor cursuri private de dans va punem la dispozitie un instructor si sala intreaga doar pentru voi doi. De asemenea, la cerere va oferim (gratuit) consultanta pentru ca voi sa alegeti stilul de dans (vals vienez, tango, stiluri latino sau altele) si melodia care vi se potriveste.

Programul este flexibil, stabilit de comun acord, in functie de programul vostru si de agenda noastra. Lectiile parivate se tin atat in cursul saptamanii (luni-vineri, intre orele 07.00-23:30), cat si in week-end (sambata).

Tarifele pentru lectiile private pentru nunta le gasiti aici.

Lectii private de grup

Potrivite pentru mirii si nasii care vor sa pregateasca impreuna valsul clasic al miresei (vals vienez) sau dansul de deschidere a nuntii si care au un buget mai redus pentru lectiile de dans.

In cadrul acestor cursuri se pot inscrie minim 2 perechi (de exemplu mirii si nasi doresc sa vina la lectiile de dans pentru nunta impreuna; sau mirele si/sau mireasa vor sa pregateasca un dans impreuna cu cavaleri si/sau domnisoarele de onoare).

Pretul lectiilor private de grup este 500 lei/cuplu/pachet 4 sedinte (cu posibilitatea de a prelungi la cerere numarul de sedinte din pachet). Programul se va stabili de comun acord (va fi flexibil).

Cursurile de dans in grup (10-16 persoane)

Ideale pentru cei care mai au cel putin 2-3 luni pana la nunta. Aceste lectii se desfasoara dupa un program fix, in cursul saptamanii, seara si se adreseaza celor care doresc sa invete mai multe stiluri de dans (de exemplu, pe langa vals vienez, doresc sa mai invete si tango, salsa, jive, cha-cha, vals lent sau dansuri populare romanesti).

Tarifele pentru cursurile de dans in grup le puteti vedea aici. Vezi si grupe in formare.

Va invitam sa vizionati filmulete cu dansul de deschidere al catorva dintre cursantii nostri:

Mihaela si Bogdan au invatat valsul vienez in doar 6 sedinte:
Georgiana si Ovidiu au invatat vals in doar 6 sedinte:
Laura si Daniel au dansat vals vienez pe Edith Piaf – Padam:
Ana si Costi au valsat pe melodia Once Upon a December:

Alte poze si filmulete cu elevii nostri, pregatiti de In Pasi de Dans pentru dansul de deschidere la nunta, puteti viziona pe pagina de Facebook a scolii sau pe Youtube.

Ce mai trebuie sa stiti daca v-ati decis sa luati lectii particulare pentru nunta:

  • nu lasati lectiile de dans pe ultima suta de metri. Luati cursuri de dans cu cel putin o luna inainte de nunta. Chiar daca veti invata repede (pasi, coregrafie, postura corpului, muzica) aveti nevoie de timp pentru a repeta cat mai mult dansul de deschidere, astfel incat in noaptea nunti sa fiti foarte siguri pe voi si totul sa iasa perfect.
  • alegerea scolii de dans – informati-va, atunci cand va cautati un instructor si o sala de dans pentru lectiile private, intreband daca la aceste ore de dans sunteti doar voi si instructorul in sala sau se mai tin si alte cursuri in acelasi timp. Pentru a avea toata atentia cuvenita din parte instructorului, pentru a beneficia de suficient spatiu ca sa invatati coregrafia trebuie sa fiti singuri si nu impreuna cu alti cursanti.
  • algerea melodiei (implicit a stilului de dans). Alegeti o melodie care vi se potriveste. De exempu, daca sunteti mai romantici va recomandam un vals vienez sau lent, slow-fox sau poate rumba. In schimb, daca sunteti mai energici, mai pasionali din fire puteti opta pentru un tango sau alte stiluri de dans mai antrenante (salsa, cha-cha, rock and roll etc.). In aceasta privinta va putem consilia (gratuit) – trimite-ne pe mail (contact@inpasidedans.ro) melodia voastra preferata si noi va vom spune ce stil de dans puteti invata, daca este prea rapida sau prea lenta etc.
  • Daca nu aveti o melodie preferata, va putem ajuta sa alegeti una, punandu-va la dipozitie o lista cu piese alese de-a lungul timpului de cursantii nostri.
  • alegeti stilul de dans si in functie de tinuta si ringul de dans (de rochia miresei, de incaltaminte). Daca vei avea o rochie croita dupa un model foarte elaborat nu te sfatuim sa alegi un dans energic deoarece rochia, precum si pantofii (daca au toc inalt) iti vor ingreuna miscarile. In acest caz, alegeti ceva mai clasic (valsul vienez, spre exemplu).
  • In ceea ce priveste ringul de dans, va trebui sa tineti cont si de suprafata pe care veti dansa: parchet, marmura, gresie, mocheta etc. (respectiv de faptul daca pe suprafata respectiva se aluneca sau nu).

Lista melodii pentru dansul mirilor

Daca va pregatiti de nunta si incepeti sa va ganditi la cursuri de dans, insa nu ati resusit sa va alegeti o melodie, iata o lista cu piesele pe care alte cupluri, cu care am colaborat sau colaboram, le-au ales pentru primul dans.