Cursuri dans adulti

Cursuri dans de grup

La cursurile de grup, lectiile de dans sunt organizate in functie de nivelul cursantilor: incepatori, intermediari si avansati, dupa un program care include una sau doua lectii de dans pe saptamana pentru fiecare grupa in parte.

In cadrul Scolii In Pasi de Dans, cursurile de dans sunt structurate pe module, iar in cadrul grupelor formate nu se mai fac inscrieri dupa inceperea modului. Astfel, figurile de dans si coregrafiile pe care le veti invata sunt repetate la  intervale regulate de timp astfel incat va permite sa reluati dansurile pe care le-ati invatat cu cateva saptamani in urma pentru a nu le uita.

Incepatori

Dansuri latino si de societate – module a cate patru stiluri de dans: de exemplu: salsa, cha-cha, tango si vals lent (sau orice combinatie de patru dansuri dintre stilurile: salsa, cha-cha, jive, bachata, merengue, jive, samba, rumba, paso-doble, vals lent, vals vienez, tango si quick-step).

Durata cursurilor de dansuri latino si de societate, pentru un modul de incepatori, este de 8 saptamani (16 sedinte).

Dansuri populare: hora (simpla si mintita), sarba (in doi, trei si patru pasi), sarba-n doi, batuta moldoveneasca, geampara, perinita, musama, brasoveanca.

Durata cursurilor de dansuri populare, pentru un modul de incepatori, este de 4 saptamani (8 sedinte).

Intermediari

Dansuri latino si de societate – module a cate patru sau cinci stiluri de dans [orice combinatie de dansuri dintre stilurile: salsa, cha-cha, jive, bachata, merengue, jive, samba, rumba, paso-doble, vals lent, vals vienez, tango, quick-step].

Durata cursurilor de dansuri latino si de societate, pentru un modul de incepatori, este de 8 saptamani (16 sedinte).

Dansuri populare: sarba studentilor, Ofitereasca (sarba din Dobrogea), alunelu, ungurica, ghimpele, floricica olteneasca, ciuleandra, schioapa, balaceanca, hora-n doua parti, paidusca (+alte dansuri machedonesti), geampara, zvac.

Durata cursurilor de dansuri populare, pentru un modul de incepatori, este de 4 saptamani (8 sedinte).

Avansati

Dansuri latino si de societate – module a cate patru sau cinci stiluri de dans [oricare combinatie de dansuri dintre stilurile: salsa, cha-cha, jive, bachata, merengue, jive, samba, rumba, paso-doble, vals lent, vals vienez, tango, quick-step].

Durata cursurilor de dans pentru modulul de avansati este nelimitata.

Asadar in primele doua module de incepatori veti avea ocazia sa invatati pasii de baza si mici coregrafii la cele 10 dansuri (Cha-cha, Vals lent, Jive, Salsa, Quick-step, Samba, Rumba, Tango, Merengue, Vals vienez), ca apoi la nivelul de intermediari sa puteti invata pasi si coregrafii de dans mult mai complexe.

Dansuri populare: hora moldoveneasca, hora boiereasca, galaonul, arcanul, Breaza, braul de la Fagaras, pamporea, jiana, corogeasca si sirtaki (dans grecesc).

Modulul de avansati este destinat cursantilor care vor dori sa aprofundeze anumite dansuri sau chiar pe toate, asadar aici vom invata pasi si coregrafii de dans mult mai complexe decat in modulele anterioare, precum si tehnica specifica fiecarui stil de dans.

Cursuri particulare de dans

In cazul in care esti mai timid sau doar vrei sa aprofundezi doar anumite dansuri iti stam la dispozitie cu lectii particulare de dans. Avantajul lectiilor private este ca in sala vei fi doar tu si instructorul si vei putea alege un program flexibil in functie de orarul tau zilnic, precum si stilurile de dans pe care doresti sa le inveti. Vezi tarife.