Despre noi

Scoala de dans In Pasi de Dans organizeaza cursuri de dans, atat pentru adulti, cat si pentru copii, din 1 iulie 2009. Fondatoarea si instructorul scolii este Alexandra Dumitrache, obtinand ca sportiv numeroase rezultate la competitii nationale si internationale.

Serviciile noastre:

  • cursuri de dans pentru adulti (dansuri latino, de societate si populare);
  • cursuri de dans pentru copii (dansuri latino si de societate, coregrafii tematice);
  • lectii private pentru nunta (va punem la dispozitie un instructor care va va invata pasii de dans si coregrafia special creata [personalizata] pentru melodia aleasa chiar de dumneavoastra – clasicul vals al miresei (vals vienez), tango, dansuri latino sau alte stiluri de dans);
  • cursuri particulare pentru cei mai timizi, pentru cei care vor sa aprofundeze doar anumite dansuri sau pentru cei care nu pot ajunge la cursurile de grup;
  • perechi de dansatori profesionisti pentru show-uri, cu rezultate deosebite la concursuri nationale si internationale, imbracati de gala, pentru a anima evenimentele deosebite din viata dumneavoasta (nunti, botezuri, aniversari, petreceri de Craciun, petreceri private etc.). Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati telefonic la 0722.675.126;
  • excursii si iesiri tematice.

Facilitati:

  • sala de dans spatioasa, dotata cu aer conditionat, oglinzi si vestiare;
  • parcare asigurata in curtea cladirii;
  • grupe formate din 8 – maximum 14 persoane;

Cursurile de dans organizate de scoala noastra se adreseza in general adultilor. Varsta minima este 15 ani, dar varsta maxima nu o impunem, intrucat am avut si avem cursanti cu varste cuprinse intre 15 si 55 de ani. Organizam insa lectii de dans si pentru copii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani.

Nu punem accent pe dans de performanta. Lectiile de dans desfasurate de catre scoala noastra au un caracter social, iar ceea ce urmarim este ca dumneavoastra sa faceti miscare intr-un mod placut, sa socializati, sa va relaxati, si, nu in ultimul rand, sa invatati sa dansati.

Amplasarea salii permite accesul rapid si usor daca locuiti in zona Piata Unirii, cartierul Rahova, cartierul Berceni, zona 13 Septembrie sau cartierul Drumul Taberei, adresa salii de dans fiind Calea Rahovei nr. 262, sector 5, Bucuresti (puncte de reper: Liberty Mall, Electromagnetica, intersectia Trafic Greu, McDonald’s Progresul – la patru statii de tramvai [32] de Unirii).

In general, cursurile de dans se desfasoara pe module de 2 luni, fiecare sedinta avand durata de o ora si 20 de minute. Special gandite pentru oamenii activi, lectiile de dans incep, in cursul saptamanii, incepand ora 18:30, astfel incat lipsa timpului nu mai este o scuza.
Ca sa va convingeti, va asteptam sa ne faceti o vizita de luni pana joi, intre orele 18:30-22:30 si vineri, intre 19:00-22:00.

Inscrierile se fac telefonic, la 0722.675.126 sau pe e-mail: alexandra_dumitrache@yahoo.com sau contact@inpasidedans.ro.