Despre noi

Invatam Bucurestiul sa danseze din 1 iulie 2009!

Scoala In Pasi de Dans organizeaza o gama variata de cursuri de dans, atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Serviciile noastre cuprind:

  • cursuri de dans pentru adulti (dansuri latino, de societate si dansuri populare romanesti si internationale);
  • cursuri de dans pentru copii (dansuri latino si de societate, coregrafii tematice);
  • workshop-uri; 
  • lectii private pentru nunta (va punem la dispozitie un instructor care va va invata pasii de dans si coregrafia special creata [personalizata] pe melodia aleasa chiar de dumneavoastra – puteti opta pentru clasicul vals al miresei (vals vienez), tango, dansuri latino sau alte stiluri de dans);
  • cursuri particulare pentru cei mai timizi, pentru cei care vor sa aprofundeze doar anumite dansuri sau pentru cei care nu pot ajunge la cursurile de grup;
  • perechi de dansatori profesionisti pentru show-uri, cu rezultate deosebite la concursuri nationale si internationale, imbracati de gala, pentru a anima evenimentele deosebite din viata dumneavoasta (nunti, botezuri, aniversari, petreceri de Craciun, petreceri private etc.). Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati telefonic la 0722.675.126;
  • petreceri, excursii (in Romania si strainatate) si iesiri tematice.

Facilitati:

  • sali de dans spatioase, dotate cu aer conditionat, oglinzi si vestiare;
  • grupe formate din 8 – maximum 14 persoane;
  • instructori cu pregatire, experienta, rabdatori si pasionati de dans.

Cursurile de dans organizate de scoala noastra se adreseza in general adultilor. Varsta minima este 15 ani, dar varsta maxima nu o impunem, intrucat am avut si avem cursanti cu varste cuprinse intre 15 si 70 de ani. Organizam insa lectii de dans si pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani.

Nu punem accent pe dans de performanta! Lectiile de dans desfasurate de catre scoala noastra au un caracter social, iar ceea ce urmarim este ca voi sa faceti miscare intr-un mod placut, sa socializati, sa va relaxati, si, nu in ultimul rand, sa invatati sa dansati.

Amplasarea salii permite accesul rapid si usor daca locuiti in zona Piata Unirii, cartierul Rahova, cartierul Berceni, zona 13 Septembrie, cartierul Drumul Taberei, Bragadiru, Magurele, adresa salilor de dans fiind Calea Rahovei nr. 262, sector 5, Bucuresti (puncte de reper: Liberty Mall, Electromagnetica, intersectia Trafic Greu, McDonald’s Progresul – la patru statii de tramvai [32] de Unirii).

In general, cursurile de dans pentru adulti se desfasoara pe module de una sau doua luni, fiecare sedinta avand durata de o ora si 20 de minute. Special gandite pentru oamenii activi, lectiile de dans incep, in cursul saptamanii, incepand ora 18:30, astfel incat lipsa timpului nu mai este o scuza. Cursurile de dans pentru copii se desfasoara in cursul saptamanii,, incepand cu ora 17:00.

Ca sa va convingeti, va asteptam sa ne faceti o vizita de luni pana joi, intre orele 18:30-22:30 si vineri, intre 19:00-21:00.

Inscrierile se fac telefonic, la 0722.675.126 sau pe e-mail: alexandra_dumitrache@yahoo.com sau inpasidedans@gmail.com.