Instructori

Alexandra Dumitrache este fondator, manager si instructor la Scoala de Dans In Pasi, scoala infiintata in 2009. Decizia infiintarii aceste scoli a venit in urma pasiunii pentru dans si din dorinta de a impartasi cu cat mai multe persoane bucuria oferita de dans.

Alexandra are experienta ca instructor peste 14 ani si a participat la numeroase competitii de dans sportiv nationale si internationale.

Principalele sale responsabilitati la In Pasi de Dans sunt prederea dansului sportiv (latino si de societate), coordonarea si supervizarea activitatilor scolii.

Madalina Mihai este instructor de dans la grupele de copii, dar si de adulti; preda dansuri latino, de societate si populare.

Absolventa a Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport – Sectiunea Kinetoterapie, Madalina are o experienta de peste 15 ani in dansul sportiv de performanta, participand de-a lungul timpului la numeroase competitii de profil nationale si internationale, cat si in gimnastica artistica de performanta.

Uliana Niculita colaboreaza cu Scoala de Dans In Pasi de dans din 2013 ca dansator si instructor pentru grupele de adulti, predand dansuri latino si de societate si dans popular. Este inca sportiv activ, concurand frecvent la competitii de dans sportiv nationale si internationale, cu o experienta in dansul spotiv de performanta de peste 11 ani.